Nautic Sport & Luxury Club

Nautic Sport & Luxury Club

Când vă gândiți la relaxare, soare și concediu, vă gândiți automat la mare. Când vă gândiți la mare, Nautic Sport & Luxury Club, dvine cea mai inspirată alegere.  Indiferent că sunteți o fire liniștită și vreți doar să vă relaxați sau, dimpotrivă, sunteți un spirit aventurier și vă doriți adrenalină, la noi le găsiți pe toate!

Fiind amplsat în prima linie de la plajă, între Mamaia Nord și Năvodari, Hotelul nostru este perfect pentru pasionații de sporturi nautice și iubitori ai mării.

Nautic Sport & Luxury Club vă oferă o gamă variată de servicii în cadrul aceluiași complex: cazare, piscină exterioară, restaurant și terasă cu vedere la mare, loc de joacă pentru copii,  beach bar, birou concierge, plajă privată, lounge, și nu în ultimul rând o sală de conferință și de ședințe. Iar dacă vă numărați printre cei cu spirit liber și vreți să vedeți viața din mișcare, hotelul nostru vă pune la dispoziție biciclete și un dig kilometric până-n mijlocul Euxinului, skijeturi și alte echipamente destinate sporturilor nautice.Tot pentru dvs mai avem și un teren multifuncțional de sport, unde puteți practica  împreună cu prietenii tenis, fotbal sau baschet!

18 camere confortabile, excelent dotate, cu vedere la mare sau la oraș, vă așteaptă pentru cel mai relaxant concediu sau cea mai nebună vacanță!

Vă așteptăm cu drag!

Adresa

Adresa:

Strada B3, Numărul 56, Năvodari, Constanța, România

Telefon:
Contact Proprietar

Program de Lucru

Luni

00:00 - 24:00

Marti

00:00 - 24:00

Miercuri

00:00 - 24:00

Joi

00:00 - 24:00

Vineri

00:00 - 24:00

Sâmbătă

00:00 - 24:00

Duminică

00:00 - 24:00

Revendică Pagina

Dacă sunteţi proprietarul sau responsabilul pentru această afacere şi doriţi să dobândiţi dreptul de a manageria această listare, vă rugăm completaţi formularul pentru revendicarea acesteia.

Pachetul implicit nu permite ca paginile să fie revendicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *