Grădinița Colibri

Grădinița Colibri

Grădinița trebuie să reprezinte un etalon. Primele interacțiuni, primele lucruri învățate, descoperirea capabilităților și creativității se face la grădiniță. Tot ceea ce facem pentru copil la această vârstă  își va pune amprenta asupra dezvoltării ulterioare a acestuia. De aceea, este foarte important pentru noi să oferim servicii educaționale de calitate.

De ce noi?
Pentru că suntem diferiți. Prin intermediul programelor educaționale implementate în grădinița noastra (curriculare, extracurriculare și optionale), cât și prin grija și atenția deosebită acordată evoluției fiecărui copil în parte, reușim să îi ajutăm să-și descopere adevaratele aptitudini și să-și dezvolte propria personalitate. Susținuți de profesioniști (psiho-pedagog, educatoare, învatatoare, profesori, logoped, medic, etc), copii devin mai creativi, mai liberi, mai fericiți.

Suntem în topul preferințelor clienților noștrii datorită calității serviciilor pe care le oferim. Situați într-o zona liniștită și centrală a orașului Constanța, beneficiam de un sediu  spatios, dotări de ultimă generație , teren de joacă în aer liber, salină proprie, supraveghere video.

 

Tipuri de program:

  • Program scurt 8:00 – 13:00
  • Program mediu 8:00 – 14:00
  • Program prelungit 8:00 – 18:00

Grădinița și creșa particulară Colibri:

  • Grupă creșă 0,6-1,5 ani.
  • Grupă antepreșcolară 1,5-3 ani.
  • Grupă mică 3-4 ani.
  • Grupă mijlocie 4-5 ani.
  • Grupă mare 5-6 ani.

Activitațile se desfașoară în conformitate cu curriculum M.E.N., îmbunătățit prin curriculum la decizia grădiniței și cuprinde limba engleză intensiv, limba germană, dans, teatru, muzică, origami.
De asemenea, după program și în weekend, sunt organizate ateliere pentru copii.

Deviza noastră: „Mă joc, deci învăț!”

Program: http://gradinitacolibri.ro/program

 

Adresa

Adresa:

Strada Docherilor 22, Constanța, România

Contact Proprietar

Program de Lucru

Luni

08:00 - 18:00

Marti

08:00 - 18:00

Miercuri

08:00 - 18:00

Joi

08:00 - 18:00

Vineri

08:00 - 18:00

Sâmbătă

09:30 - 14:30

Duminică

Închis

Revendică Pagina

Dacă sunteţi proprietarul sau responsabilul pentru această afacere şi doriţi să dobândiţi dreptul de a manageria această listare, vă rugăm completaţi formularul pentru revendicarea acesteia.

Pachetul implicit nu permite ca paginile să fie revendicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *