Beauty Nails & Make-up

Beauty Nails & Make-up

Frumusețe, sex appeal și încredere sunt doar câteva dintre trăsăturile care definesc femeia moderă din zilel noastre. Pentru că știm cât este de important pentru tine să arăți și să te simți bine, Beauty Nails & Make-up, vine în ajutorul tău cu o echipă întreagă de profesioniști, produse de calitate și dotări moderne.

Salonul nostru de înfrumusețare din Constanța, a luat naștere din pasiune pentru frumos și din nevoia oamenilor de a găsi servicii de calitate.

Suntem o echipă tânără de profesionişti, specilizată în servicii de înfrumuseţare: frizerie, coafor, manichiură-pedichiură, cosmetică, make up, unghii tehnice, ce oferă servicii de cea mai înaltă calitate. Fie că îți dorești o culoare de păr nouă, un make up profesional sau unghiuțe sexy…..suntem mereu prezenți. Lucrăm cu produse profesionale la standarde ridicate, fiind mereu atenți la specificațiile dvs!

Evenimente speciale, vacanțe, concedii sau o plimbărică prin oraș? Nici o problemă….Beauty Nails & Make-up are soluția ideală.
Facem cea mai bună echipă cu clienții noștrii deoarece suntem atenți la nevoile lor, le ascultăm dorințele, iar rezultatele sunt uimitoare.

Vino și tu la salonul nostru din Constanța și răsfață-te ca o regină!

Adresa

Adresa:

Strada Hașdeu, Constanța, România

Telefon:
E-mail:

-

Site web:

-

Program de Lucru

Luni

Închis

Marti

10:00 - 19:00

Miercuri

10:00 - 19:00

Joi

10:00 - 19:00

Vineri

10:00 - 19:00

Sâmbătă

10:00 - 19:00

Duminică

10:00 - 19:00

Revendică Pagina

Dacă sunteţi proprietarul sau responsabilul pentru această afacere şi doriţi să dobândiţi dreptul de a manageria această listare, vă rugăm completaţi formularul pentru revendicarea acesteia.

Pachetul implicit nu permite ca paginile să fie revendicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *