Arrachera House

Arrachera House

Dacă ești în Constanța și cauți un loc cu mâncare bună, băuturi savuroase și o atmosferă altfel, te așteptăm cu drag la Arrachera House. Își stăm la dispoziție cu preparate care mai de care mai gustoare și aromatizate, băuturi, specialități și meniuri gustoase.

La noi găsești profesioniști în domeniu culinar, personal bine pregătit, curățenie și confort. Locul ideal de ieșit cu prietenii atunci când ți-e foame, sau vrei doar să bei ceva.

Am luat naștere din pasiune și dorința unui loc unde toți oamenii să se simtă ca acasă, de aceea, majoritatea clienților noștrii sunt și prietenii noștrii. Vino și tu în familia Arrachera House și bucură-te de cele mai bune servicii.

Pentru că ne respectăm clienții și pentru că ne pasă de oameni, am adus în restaurantul noastră conceptul ,,Cafea în așteptare”. Conceptul a apărut în Napoli dar sa extin rapid la nivel global. Deși poate suna pompos, ideea este destul de simplă, plătești o cafea sau o masă în avans, pentru ca cineva care  nu își permite să și-o cumpere, să se poată bucura de ea gratuit fiind deja plătită de tine.

Te așteptăm la Arrachera House!!!

Adresa

Adresa:

Constanța, România

Telefon:

-

Contact Proprietar

Program de Lucru

Luni

10:00 - 01:00

Marti

10:00 - 01:00

Miercuri

10:00 - 01:00

Joi

10:00 - 01:00

Vineri

10:00 - 01:00

Sâmbătă

10:00 - 01:00

Duminică

10:00 - 01:00

Revendică Pagina

Dacă sunteţi proprietarul sau responsabilul pentru această afacere şi doriţi să dobândiţi dreptul de a manageria această listare, vă rugăm completaţi formularul pentru revendicarea acesteia.

Pachetul implicit nu permite ca paginile să fie revendicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *